-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

De medische lijdensweg van zangeres Loredana: “Mijn lichaam heeft tijd nodig om te herstellen”.

De medische lijdensweg van zangeres Loredana

“Mijn lichaam heeft tijd nodig om te herstellen”

Foto: VTM

Op carrièrevlak gaat het Loredana voor de wind: ze is al jarenlang succesvol als zangeres van danceformatie 2 Fabiola en ook solo gooide ze hoge ogen als ‘Ridder’ tijdens het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’ op VTM.

Privé kon ze zich dan weer optrekken aan haar huwelijk met collega en grote liefde Patje Krimson. En dat was ook wel nodig, want de afgelopen jaren kreeg Loredana heel wat tegenslagen te verwerken op medisch vlak. Zo onderging ze zware operaties aan haar stembanden en een van haar eierstokken en moest ze onder het mes om een tumor aan de speekselklier te laten verwijderen.

“Drie maanden lang is m’n gezicht gedeeltelijk verlamd gebleven en omdat mijn zenuwstelsel was aangetast, kon ik niet eens televisie kijken, autorijden of koken”, schets Loredana haar lijdensweg in Het Laatste Nieuws. “Stap voor stap is het goedgekomen, maar nog elke dag word ik wakker met het gevoel alsof ik ‘klop’ heb gekregen”, vervolgt ze. “En met zekere regelmaat krijg ik ook vocht in m’n gezicht, omdat er een lymfeklier weg is. Dat moet ik er dan uit laten wrijven door de osteopaat.”

Showbizznieuws 24/7