-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

De Buurtpolitie-actrice: “Ik heb het moeilijk gehad”

Het overkomt iedereen wel eens….

DPG Media

Bij de start van het nieuwe jaar blikken heel wat mensen terug op het toch wel héél wispelturige 2022. Het was een jaar van contrasten en dat heeft onder andere met de coronatoestanden te maken. Dat was bij Lisa Gerlo, die in ‘De Buurtpolitie’ te zien is, niet anders.

“2022, wat een jaar. Mijn eerste jaar als fulltime artiest. Ik heb mooie dingen mogen doen, te veel om hier op te noemen. Danku danku danku aan iedereen die in mij geloofde het voorbije jaar, oprecht. Maar ik moet eerlijk zijn, ik heb het ook moeilijk gehad met de onzekerheid, het niet weten wat er de komende tijd op mij afkomt”, schrijft zij op haar sociale media.

“Ik ben kwaad geweest op de ‘wetten van de showbizz’, ik heb getwijfeld aan wat ik kan en wie ik ben. Dus als ik dat dan mag veranderen voor 2023: “blijf geloven in jezelf”, schrijft zij hopend dat 2023 véél beter mag worden.

Het vorige jaar was dan wel een jaar met vallen en opstaan, Lisa heeft als jonge artieste ook gezien wat een harde wereld de showbizz wel is. “Ik ben in 2022 ook opgekomen voor mezelf en anderen op momenten dat het nodig was. Ook al ben ik daardoor jobs of connecties verloren. Ik kan mijn spiegelbeeld nog altijd in de ogen kijken en dat is me meer waard dan eender wat. Dus dat houd ik dan liever gewoon hetzelfde in de toekomst 😊”, gaat zij verder.

“Mijn andere goede voornemens zijn hetzelfde als elke dag: meer liefhebben, meer genieten, meer sporten (..), meer reizen, blijven bijleren en vooral minder stressen”, besluit Lisa Gerlo op Instagram. En Lisa, hoe zit het enkele dagen na de start van het nieuwe jaar met die goede voornemens?

Showbizznieuws 24/7