16 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 september 2022
16 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 september 2022

Danny Fabry beleeft horrorvakantie: “We waren volledig in paniek”

“Ik ging met Lauren af en toe naar het strand, maar onze vakantie was naar de knoppen.”

Foto: Qmusic

Vlaamse schlagerzanger Danny Fabry heeft een bewogen paasvakantie achter de rug. Hij keek samen met zijn gezin al twee jaar uit naar een deugddoende vakantie in Dubai, maar kon door de coronabeperkingen niet vertrekken. Dit jaar was het eindelijk zo ver en vertrokken ze naar de Arabische Emiraten. Wat twee weken relaxen moest worden, draaide uit in een horrorscenario. Hij vertelt er meer over in Dag Allemaal.

“We kwamen net toe in ons hotel toen mijn vrouw ineens slecht werd”, gaat hij van start. “Plots kreeg ze steken in haar maag en werd duizelig. Overgeven lukte niet en ze schreeuwde het uit van de pijn. Mijn dochter Lauren en ik werden overmand door paniek.”

Gelukkig bood hun hotel snel de diensten van een arts en verpleegkundige aan. “In de hotelkamer werd Georgette aan een infuus gehangen en kreeg ze medicatie. De arts en verpleger weken niet van haar zijde en de volgende dag kwamen ze gewoon terug. Ik was echt onder de indruk”, aldus Fabry.

Uit angst dat zijn vrouw opnieuw een aanval zou krijgen, bleven Danny en dochter Lauren het merendeel van hun vakantie aan haar zijde. “Ik ging met Lauren af en toe naar het strand, maar onze vakantie was naar de knoppen.”

Showbizznieuws 24/7