13 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 september 2022

“Dankzij jullie kunnen we een huis kopen”

Foto: VTM

Het was een bittere pil voor Eline en Younes toen ze begin deze maand de finale verloren van ‘Huis Gemaakt’. Het tweede seizoen van het populaire VTM-programma werd gewonnen door Anaïs en Cedric uit Antwerpen.

Vrijwel meteen na afloop van de finale werd een heuse crowdfunding op poten gezet om het koppel te helpen alsnog hun droom te realiseren. Een schot in de roos, zo blijkt. Inmiddels werd reeds een goeie 30.000 euro ingezameld voor het sympathieke koppel.

Zelf staan Eline en Younes wat perplex door het succes van de actie. “Blijkbaar gunt bijna heel Vlaanderen dit aan een Chinees en een Marokkaan”, klinkt het in een videoboodschap. “We hadden dit nooit verwacht.”

Of het koppel effectief het huis in Beringen zal kopen, laten ze voorlopig in het midden. “Misschien wordt het een ander huis, maar dan sowieso weer met oranje muren en Chinese doeken”, bekent Eline.

Tot slot bedanken Eline en Younes iedereen uit de grond van hun hart. “Bedankt om dit mogelijk te maken voor ons, om ons een betere toekomst te gunnen”, besluit Younes.

Showbizznieuws 24/7