14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Dana Winner met Ronan Keating in het Sportpaleis

Dana Winner met Ronan Keating in het Sportpaleis

Foto: Dana Winner

Op zondag 30 oktober 2022 zal Dana Winner in het Antwerps Sportpaleis staan voor een éénmalig en allicht ook het grootste concert uit haar carrière.

En ze gaat hier niet alleen staan, want Dana Winner heeft voor dit concert maar liefst twee internationale gastartiesten uitgenodigd!

Eerder maakte Dana Winner al bekend dat Il Divo, ‘s werelds grootste klassieke zanggroep, aanwezig zal zijn.

De drie heren werden 15 jaar geleden ontdekt door Simon Cowell, groeiden uit tot een van de best verkopende groepen ooit binnen de klassieke muziek en traden o.a. al op voor Barack Obama en Queen Elisabeth II.

Meer dan 30 miljoen verkochte albums en 160 gouden- en platinacertificaties in 33 verschillende landen leverde hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als meest succesvolle klassieke band in de muziekgeschiedenis.

“Zij stonden zelf al in het Sportpaleis en in Vorst Nationaal en traden eerder op met supersterren als Barbra Streisand en Céline Dion. Ik beschouw het dan ook echt als een eer om dat lijstje te mogen vervoegen op 31 oktober”, laat Dana Winner opgetogen weten.

Ronan Keating zal haar tweede internationale guest zijn.

Bekend geworden als leadzanger van de populaire Ierse boysband Boyzone, maakte Ronan Keating vanaf 1999 ook furore als soloartiest met hits zoals ‘When You Say Nothing At All’, ‘Life Is A Rollercoaster’, ‘Father And Son’ en ‘If Tomorrow Never Comes’.

De 45-jarige Ier met zijn onmiskenbare stem zit ondertussen 29 jaar in het vak en kan terugblikken op heel wat successen.

Zo was hij niet alleen gastheer van o.a. het Eurovisie Songfestival en de MTV Awards, maar werkte hij ook samen met wereldsterren zoals Eltohn John, LeAnn Rimes, Lulu and the Bee gees. Daarnaast slaagde hij erin om, als enige artiest ooit, met 30 opeenvolgende top 10-hits in de UK hitlijsten te staan waarmee hij zelfs Elvis Presley voorbij steekt en wat ook hem een plaats in The Guinness Book of Records opbracht!

“Ik heb in het verleden al eens zijn nummer ‘When You Say Nohthing At All'” gecovered en ik dacht bij mezelf: ‘Het zou enorm tof zijn moest Ronan als special guest naar mijn concert willen komen…and he said yes! Ik kijk er dan ook enorm naar uit hem te mogen verwelkomen op 30 oktober en samen met hem mijn nieuwe single ‘Miss You Most’ te zingen!”

In 2019 stond Ronan Keating al eens in het Sportpaleis tijdens The Night of The Proms, en in oktober 2022 keert hij eindelijk terug als special guest tijdens het concert van Dana Winner.

Showbizznieuws 24/7