13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Conner Rousseau moet veel kritiek slikken

Conner Rousseau moet veel kritiek slikken

Conner Rousseau
Foto: DPG Media

Wanneer je als artiest deelneemt aan ‘The Masked Singer’ zijn de commentaren over het algemeen meer dan positief. Ook al sportster en presentator kan je vaak op leuke reacties rekenen. Voor politici ligt dat duidelijk anders. Dat was af te leiden uit de honderden negatieve reacties over de deelname van Conner Rousseau.

“Is dat iets waar politici zich nu mee moeten bezighouden? Er is een oorlog aan de gang. We zitten in een crisis”, klinkt het op sociale media en in Tv Familie. Maar ook andere reacties zijn hard. “Het is om te janken. We hebben geen echte staatsmannen en staatsvrouwen meer. Onze ministers en politiekers maken zich liever belachelijk dan onze problemen op te lossen.”

Maar de voorzitter van Vooruit lijkt er niet wakker van te liggen. Conner weet te vertellen dat de opnames plaatsvonden voordat de oorlog uitbrak en toen het rustiger was rond Corona. Als politieker heeft hij ook recht op ontspanning en dat was voor hem ‘The Masked Singer’. Mocht hij nu gevraagd worden, hij zou er toch eens extra over nadenken.

Showbizznieuws 24/7