14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Christoff over ex-verloofde: “Hij is nu mijn BFF”

“Ik kan alles met hem bespreken. Met je partner ligt dat moeilijker, maar met je beste vriend is dat normaal.”

Foto: VTM

Het beloofde een sprookjeshuwelijk te worden tussen een prins van de Vlaamse showbizz en een nobele onbekende. Tot er een jaar geleden een einde kwam aan de relatie tussen Christoff en zijn vriend Ritchie. De band tussen de twee bleef wel intact en ze komen nu beter overeen dan tevoren. Daarover vertelt hij meer in Dag Allemaal.

“Wij weten wat we samen hebben en niemand hoeft daar een titel op te plakken”, zegt Christoff. “Ook met mijn familie komt Ritchie nog goed overeen. Hij gaat nog steeds eten bij mijn mama als ik er niet ben. Met mijn verjaardag gaat hij mee naar Spanje en we zien elkaar nog vijf keer per week.”

Over de mogelijkheid van een nieuwe liefde, is Christoff kort. “Ik ben niet op zoek naar iemand anders. Ik en Ritchie zijn er voor elkaar, dat is genoeg. Ik ben bang om weer van nul te moeten beginnen met iemand anders. Daarvoor moet je je engageren en vertrouwen opbouwen. Ik heb daar geen tijd voor.”

De twee exen zijn tegenwoordig de beste vrienden en dat is ideaal voor Christoff. “Ik kan alles met hem bespreken. Met je partner ligt dat moeilijker, maar met je beste vriend is dat normaal. We kunnen ruziemaken en dan hoor ik hem een paar uur niet, maar daarna is alles vergeven en vergeten”, aldus de Vlaamse schlagerzanger.

Showbizznieuws 24/7