14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 september 2022

Christoff: “ik heb echt een schrik gepakt tijdens de coronaperiode”

“Je hebt toch een bepaalde levensstijl waaraan je gewend bent, en die wil je kunnen aanhouden”

Foto: VTM

De Vlaamse schlagerzanger Christoff is een bezige bij. Naast zingen en optreden is hij vaak te zien in allerhande tv-programma’s. Daarnaast is hij in Spanje actief als vastgoedmakelaar. Hij verblijft er gemiddeld twee weken per maand in zijn appartement. Toch pakte hij tijdens corona een schrik. Daar vertelt hij meer over aan Dag Allemaal.

“Ik ben zeker geen luxepaard”, gaat hij daarover van start. “Ik vind het niet erg om even niet op restaurant te kunnen, of om minder dure dingen te kopen voor mezelf”, aldus de charmante zanger.

“Het is wel zo dat ik door corona een paar dingen niet heb kunnen doen of kopen wanneer ik dat wilde. Je hebt toch een bepaalde levensstijl waaraan je gewend bent, en die wil je kunnen aanhouden”, laat hij zich daarover ontvallen. “Ik heb dus schrik dat we binnenkort weer te maken gaan krijgen met beperkingen.”

Hij is steeds down-to-earth gebleven en prijst zich gelukkig met wat hij wel heeft. “Niet alles draait rond geld. Een recent filmpje van mijn petekindje Lisa-Marie maakte me intens gelukkig. Zoiets kan je voor geen geld ter wereld kopen”, glimlacht hij terwijl hij het filmpje toont.

Showbizznieuws 24/7