18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Chris Van Tongelen: “Ik word er niet rijk van”

Foto: Peter De Smedt

Vorige zomer konden mensen van een deugddoende vakantie genieten op de glamping van Chris Van Tongelen en zijn partner Annelies. Tijdens het najaar ging de glamping dicht en viel Chris in een zwart gat.

“Ik zat toen vooral in de zetel thuis te zuchten. Terwijl dat totaal niet in mij zit. De showbizz lag nog steeds volledig plat, zonder vooruitzicht op beterschap. Tegelijk moesten wij met de Romeo’s een pak staatssteun terugbetalen omdat wij er zogezegd geen recht op hadden”, zucht Chris in Dag Allemaal.

Hoewel De Romeo’s nochtans ook ‘een bedrijf zijn’, beweerde de staat dat ze geen recht hadden op de steun die hen werd aangeboden.

“Ik was bovendien net begonnen met de bouw van ons nieuwe huis. Mijn spaarrekening bloedde leeg. Neem het van mij aan, ik was in die periode niet de vrolijkste thuis. Gelukkig kreeg ik veel begrip van Annelies.”

De vraag of Chris verantwoordelijke wilde worden van het vaccinatiecentrum kwam dan ook op het goede moment. “Daardoor was ik weer bezig van ’s morgens tot ’s avonds. Nog steeds ben ik daar dagelijks mee bezig, al zijn de centra nog maar een halve dag per drie weken open. Voor de duidelijkheid; dit is een betaalde job. Ik word er niet rijk van, maar ik had tenminste een inkomen.”

Showbizznieuws 24/7