18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 24 juni 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 24 juni 2022

Celine Van Ouytsel: “daar was ik echt van geschrokken”

Celine Van Ouytsel
Foto: DPG Media

Als social media-verantwoordelijke bij ‘De Cooke en Verhulstshow’ was Celine dol op de stoute vragen die ze binnenkreeg voor de aanwezige gasten. Dit keer was het haar beurt om enkele stoute vragen te beantwoorden in Het Laatste Nieuws.

Zo blikt ze terug op de gekste roddel die ze ooit over zichzelf heeft gelezen. “Het filmpje waarop mijn beha uit mijn jurk viel tijdens de verkiezing van Miss België ging de wereld rond. Later hoorde ik dat iemand op het internet had gelezen dat ik die beha zelf in mijn kleed had verstopt als publiciteitsstunt. Dat is niet waar natuurlijk.”

Door aan Miss België deel te nemen is Celine in één klap heel bekend geworden in Vlaanderen. Ze lijkt wel in elk programma op te duiken, maar charmeert ook heel Vlaanderen met haar spontaniteit. Die bekendheid heeft zo zijn voordelen, maar jammer genoeg ook nadelen.

“Er zijn verre kennissen die via mij ergens proberen binnen te raken en van mij willen profiteren. Ze sturen me dan een bericht via Instagram, terwijl ik hen nooit zie of spreek. Dat ligt er vingerdik op. Daar ben ik echt van geschrokken, want ik zou dat zelf nooit doen. En ook hoeveel mensen je eigenlijk herkennen, al is dat wel leuk.”

Maar als bekend gezicht, zijn de oneerbiedige voorstellen ook nooit ver weg. “Ik krijg er meermaals van mannen, ook nu ik een vriend heb. Er zijn veel mannen met een vriendin op hun profielfoto die me op een heel respectloze manier vragen om op date te gaan. Als het te vuile praat is, blokkeer ik hen.”

Showbizznieuws 24/7