11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Celine Van Ouytsel: “Andreas is de man van mijn leven”

Celine Van Ouytsel: “Andreas is de man van mijn leven”

Foto: VRT

Na jaren het vrijgezelle leven lange tijd gekoesterd te hebben, ontmoette Celine Van Ouytsel recent de man van haar leven. De ‘Miss België’ viel voor de charmes van de 29-jarige Andreas. In Dag Allemaal vertelt ze meer over hun prille liefdesgeluk.

Ze kenden elkaar al een tijdje voor ze een koppel werden. Die eerste ontmoeting vond al plaats in 2018, bij de tante van Celine. 

“Mijn nicht, die al jaren bevriend is met Andreas, had hem uitgenodigd. We hebben die avond gedanst en de klik was er toen al”, vertelt ze. 

Daarna bleven ze af en toe contact onderhouden, maar een echte relatie was nog niet aan de orde. “Ik was nog te veel bezig met mijn rechtenstudie en mijn focus lag daar”, geeft ze toe.

Maar waar een vonk is, is vaak ook vuur. “Vorig jaar zijn we opnieuw in contact gekomen. Hij vroeg me om iets te gaan eten, maar ik hield eerst de boot af. Ik was gelukkig als single en vond het leuk om gewoon bevriend te zijn. Maar op onze eerste date werd ik spontaan verliefd”, aldus een glunderende Celine.

Showbizznieuws 24/7