25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 1 juni 2021
25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 1 juni 2021

Camping Coppens: “dat geeft het programma een meer authentiek gevoel”

Foto: VTM

Naast het gezin Coppens leerden we in Camping Coppens ook regisseur Thomas Everaert kennen – of althans we hoorden geregeld zijn stem. De regisseur kwam nooit in beelden. En daar is een goede reden voor…

Tijdens een conversatie tussen Staf Coppens en regisseur Thomas Everaert hebben ze het over Samson. De regisseur vergelijkt zich met ‘Marlèneke’, die krijg je immers ook nooit te zien in Samson.

In de acht afleveringen van de docureeks hoorden we Thomas heel vaak, maar in beeld kwam hij nooit. Behalve dan héél kort in de begingeneriek. “Dat was een heel bewuste keuze”, vertelt de 36-jarige regisseur in Dag Allemaal. “Ik heb nul ambitie om een bekendheid te worden.”

Het gebeurt tegenwoordig wel vaker dat je de regisseur ‘hoort’ in een televisieprogramma zonder dat hij daarom in beeld komt.

“Ik ben daar een grote fan van, altijd geweest”, vertelt Thomas Everaert in Dag Allemaal. “Jeroen Meus is er destijds mee begonnen, je hoort hem tot op vandaag nog altijd praten met regisseur Kathryn ‘Katrientje’ Cops.”

En ook Tom Waes stelde ons in ‘Tomtesterom’ voor aan zijn klankman Pascal Braeckman, terwijl in ‘Dwars Door De Middellandse Zee’ Arnout Hauben dan weer klankman Ruben en cameraman Philippe mee in beeld nam. “Ik vind dat altijd tof, het geeft een programma een meer authentiek gevoel”, vertelt de regisseur van Camping Coppens in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7