17 °C Antwerpen, BE
donderdag 12 mei 2022
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 12 mei 2022

Camille: “Ik nam mijn eerste single op toen ik acht jaar was”

Camille: “Ik nam mijn eerste single op toen ik acht jaar was”

Foto: VRT

De Vlaamse Camille Dhont is tegenwoordig te zien in zowat ieder muziekprogramma die onze televisie rijk is. Na haar passage in de Ketnet-hitreeks #LikeMe ging ze volop voor haar eigen solocarrière. Onlangs was ze te zien in de recentste seizoenen van ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek. Haar talent kwam op jonge leeftijd al naar boven. Daar vertelt ze meer over in Humo.

“Ik heb altijd de ambitie gehad om popster te worden. Tijdens mijn jeugd was ons huis altijd gevuld met muziek”, gaat ze van start. “Mijn vader kan namelijk niet goed tegen stilte. Hij draaide alles, van zijn favoriete eighties hits tot popmuziek van Britney Spears of Avril Lavigne. Samen keken we vaak naar videoclips van internationale artiesten.”

Haar vader heeft ook muzikaal talent en was in het verleden actief als producer. “Met hem nam ik op achtjarige leeftijd mijn eerste single op. Dat stelde natuurlijk nog niet zoveel voor. We hebben dat op YouTube gezet. Dat was het moment dat ik besefte: dit is het enige wat ik wil”, aldus een vastberaden Camille.

Showbizznieuws 24/7