21 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022
21 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022

Camille geniet volop: “Dit is haar ideale vakantie”

Foto: VRT

Het is een fantastische zomer voor zangeres Camille Dhont. De komende weken treedt ze nog heel wat keren op in Vlaanderen en daar kijkt de zangeres enorm naar uit. Zij geniet met volle teugen van alle kansen die zich voordoen.

“Dat doet ze zeker. Ze gaf recent nog aan dat dit haar ideale vakantie is, zo’n zomer bomvol optredens. Helaas is het voor haar niet mogelijk om er nog optredens met ‘#LikeMe’ bij te doen, die agenda’s zijn onverenigbaar”, zegt haar manager William Vaesen in Tv Familie.

William ziet zijn poulain uitgroeien tot een ware superster in Vlaanderen. Camille is een harde werker en ze bruist van de ambities om haar droom waar te maken.

“Ik denk dat dat haar West-Vlaamse roots zijn die daar voor iets tussen zitten, want er wordt gezegd dat dat harde werkers zijn. Camille spreekt bovendien een breed publiek aan. De oma’s vinden haar een plezant ding en de kinderen zien haar als een rolmodel.”

Camille wist al op heel jonge leeftijd dat ze dit wou doen. Het leven dat ze nu leidt is volgens haar manager haar passie. “Voor haar voelt dat ook niet aan als werken. Wat is er mooier dan van je hobby je beroep kunnen maken.”

Showbizznieuws 24/7