19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 april 2022
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 april 2022

Boer Zkt, Vrouw: boer Garry steeds meer aangetrokken tot Els

De jaloerse kant van Barbara heeft daar iets mee te maken

Foto: VTM

Eerst was Barbara zichtbaar de favoriete van boer Garry, maar bepaalde karaktertrekken van haar zorgen ervoor dat hij stilaan meer naar Els toe neigt. Dat werd duidelijk tijdens de boerderijweek in ‘Boer Zkt Vrouw’

“Ja, er is een bepaalde aantrekkingskracht tussen mij en Els, dat kan ik niet ontkennen”, zegt Garry in Dag Allemaal. Els omschrijft het iets poëtischer: “We zijn net ying en yang, we worden onbewust naar elkaar toegezogen.” De ommekeer kwam toen Barry zich bewust werd van het jaloerse karakter van Barbara. “Ik denk dat ze jaloers is op de andere vrouwen en dat straalt ze soms ook uit. Daardoor trekt ze zich meer en meer terug en dat kan mijn uiteindelijke keuze wel beïnvloeden”.

Els laat het zich niet aan het hart komen en bouwt verder aan haar band met Garry. “Onze gesprekken zijn goed en Garry zoekt veel oogcontact. Er was van in het begin een aantrekkingskracht tussen ons beiden. Ik denk en hoop dat hij aan het einde voor mij kiest. We hebben veel gelijkenissen en ik denk wel dat wij goed samen passen.”

Showbizznieuws 24/7