vrijdag 1 december 2023
vrijdag 1 december 2023

‘Blind Getrouwd’-exen samen op stap

‘Blind Getrouwd’-exen samen op stap

Candice Martens uit Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Onlangs plaatste Candice Martens een foto op social media van een gezellig etentje met haar ex-partner Marijn Lenaerts. Het koppel, dat elkaar leerde kennen tijdens het televisieprogramma ‘Blind Getrouwd’, ging vorige zomer uit elkaar maar lijkt nog steeds een sterke band te hebben.

In een interview met TV-Familie vertelde Candice dat zij en Marijn een sterke band hebben. Uiteindelijk zijn ze twee jaar getrouwd geweest. Volgers op social media hopen dat de vrienden terug een koppel worden.

Candice vindt dat je altijd je gevoel moet volgen. Nu ze vrienden zijn voelt het beter dan voordien en zijn ze dus niet van plan om terug een koppel te vormen.

Verder laat Candice uitschijnen dat ze de optie open houdt om iemand nieuw te leren kennen, al is ze nog niet op date geweest. Naast haar twee katjes mist ze niet meteen een derde persoon in haar leven.

Tijdens elke afspraak met Marijn wordt telkens een datum geprikt voor een nieuwe afspraak. Aangezien ze honderd kilometer van elkaar wonen, is het niet vanzelfsprekend om elkaar spontaan tegen het lijf te lopen.

Showbizznieuws 24/7