10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 18 maart 2023

Birgit Van Mol: “Ik ben daar niet bitter over”

Birgit Van Mol: “Ik ben daar niet bitter over”

Foto: VTM

Je weet het misschien of niet, maar Birgit Van Mol heeft ooit voor VRT gewerkt. Na een aantal jaar maakte ze de overstap naar VTM en daar werkt ze nog altijd. Een beslissing waar ze nooit spijt van heeft gehad.

“Ik heb nooit spijt, want dat helpt je niet vooruit. Van eigen beslissingen heb ik zeker geen spijt, maar ook niet van dingen die onderweg veranderen. Ik kijk alleen vooruit, ik probeer de nieuwe kansen te zien en daar ga ik voor”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Vorig jaar liet VTM weten dat ze andere plannen hadden met haar dan het ‘VTM Nieuws’ en dat was voor de gewezen nieuwslezers toch even slikken.

“Maar dat heeft niet lang geduurd. Ik mocht “Telefacts’ en ‘Telefacts Zomer’ presenteren. Daarnaast heb ik in ‘De Kroongetuigen’ voor het eerst meegewerkt aan een podcast, ik mag  met ‘Het vakantiehuis’ een nieuw formaten lanceren, ik doe ook nog Rode Neuzen, ik leid mensen op… ik kan niet beweren dat ik aan de kant geschoven ben.”

De kans bestaat dat Birgit niet langer het nieuws mocht presenteren omdat ze al wat ouders werd. Maar Birgit is er niet bitter over. “Elk nadeel heeft z’n voordeel, dat zeggen we bij ons thuis altijd. Dat is echt ons levensmotto.”

Showbizznieuws 24/7