4 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022
4 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022

Bert Verbeke: “Ik ben vol bewondering voor haar”

Bert Verbeke: “Ik ben vol bewondering voor haar”

Foto: DPG Media

Een goede band tussen moeder en zoon, daar dromen vele mama’s en mannen van. Acteur Bert Verbeke heeft het geluk dat hij een heel sterke band heeft met zijn mama Annemie, en dat die band nog hechter is geworden door samen te werken aan hun eerste voorstelling ‘Alles gebeurt onderweg’.

Annemie zorgt voor de teksten, Bert voor de muziek. “Ik was oprecht verrast hoe snel mama daarin is gegroeid. Na een paar voorstellingen had ze veel minder zenuwen. Vol bewondering sta ik naar haar te kijken. Bij mij duurde dat destijds veel langer”, lacht Bert in Primo.

Ondanks dat Annemie altijd klaar staat voor haar zoon, zocht Bert een tijdje geleden toch een therapeut op. “Op zich had ik niet echt moeilijkheden, maar ik had nood aan een ‘onderhoud’. Het is nogal veel geweest, hé. Denk mar aan corona, maar ook positieve veranderingen met een serieuze impact zoals het vader worden van twee kinderen.”

Voor Bert was het ventileren even nodig. Hij wou enkele van zijn vragen beantwoord zien en tot nieuwe inzichten komen. “Voor mij werkt dat heel bevrijdend. Zonder dat de mensen denken dat ik zot ben.”

Showbizznieuws 24/7