2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

‘Bedbeloning’ blijft uit op eerste date André Hazes Junior en Monique

Amper iets gedaan in de auto

Foto: SetVexy

In juni 2014 gaat André Hazes junior met Monique Westenberg die zestien jaar ouder is, op date. Hij wist toen nog niet dat zij zijn grote liefde zou worden.

Op de eerste date in het prijzige Aziatisch restaurant ‘The Red Sun’ in Blaricum rekent hij met gemak 400 euro af. Doordat hij te snel rijdt krijgt hij op de weg naar huis nog eens een boete van 400 euro. Een date die hem dus 800 euro kost.

Eens aangekomen bij het huis van André, probeert hij haar te verleiden tot een afzakkertje bij hem binnen maar dat wordt door haar geweigerd. In de auto wordt wel nog een potje gezoend, zo verneemt Het Laatste Nieuws via de biografie van André die deze week verschijnt.

André grapt later dat hij dat een povere oogst vond voor een date die hem 800 euro gekost heeft. Gelukkig volgt er snel een tweede date, waarop André wel waar voor zijn geld krijgt.

Terwijl ze de goals van Oranje missen tijdens de WK-wedstrijd tussen Nederland-Chili, scoort André bij hem thuis. Hij heeft het niet zien van de goals dus niet als een gemis ervaren.

Showbizznieuws 24/7