3 °C Antwerpen, BE
donderdag 31 maart 2022
3 °C Antwerpen, BE
donderdag 31 maart 2022

Bart Peeters Deluxe vanaf vanavond eindelijk terug in Lotto Arena

En of Bart er zin in heeft!

Foto: DPG Media

De eerste 15 concerten van deze succesvolle concertreeks vonden plaats tussen november 2019 en eind januari 2020. De aanleiding was toen de 60ste verjaardag van Bart. Vanaf donderdag 31 maart staat eindelijk het laatste deel concerten van deze fantastische concertreeks ingepland.

Wat startte als een verjaardagsfeestje werd een indrukwekkende reeks van 26 (!) voorstellingen in de Lotto Arena. Daarvan speelden Bart Peeters en zijn Ideale Mannen er 15 voor corona en zullen ze vanaf donderdag de laatste 11 concerten aanvatten.

Jan Van Esbroeck (producent PSE Belgium): “Bijna twee jaar later zijn eindelijk de omstandigheden van die aard dat we de Deluxe-draad terug kunnen opnemen en we deze succesvolle reeks kunnen afronden.“

In totaal zullen 150.000 mensen de voorstelling gezien hebben. Dat is 2 keer de wei van Werchter of drie keer het Koning Boudewijn stadion.

De ingrediënten van deze concerten blijven onveranderd: een trip door het beste van Bart Peeters’ songboek, waarbij de energieke zanger wordt begeleid door zijn briljante muzikanten (De Ideale Mannen) en een koor van 500 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Hans Primusz. Kosten noch moeite worden gespaard om de Lotto Arena om te bouwen tot Europa’s gezelligste en intiemste concertzaal. De setlist van de concerten zal lichtjes veranderen, op het nieuwste album ‘De kat zat op de krant’ staan immers een paar schitterende pareltjes.

Bart Peeters Deluxe op 31 maart; 1, 5, 7, 8, 10, 13, 14, 15, 18 en 21 april 2022 in Lotto Arena Antwerpen. Allerlaatste tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be.

Showbizznieuws 24/7