17 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 mei 2022
17 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 mei 2022

Bart Cannaerts: “Een BV die zijn hond op Instagram zet, is óók actualiteit”

Bart Cannaerts: “Een BV die zijn hond op Instagram zet, is óók actualiteit”

Foto: VTM

Tv-presentator en comedian Bart Cannaerts is een geboren quizmaster. Als jurylid van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ mocht hij onlangs even als presentator invallen toen Erik Van Looy ziek werd. Hij presenteerde eerder ook al ‘De Pappenheimers’ en is nu vaste host van het quizprogramma ‘De Dag Van Vandaag’ op Eén. Hij vertelt meer over zijn drukke leven als vragensteller in Dag Allemaal.

Hij nam door toe te zeggen redelijk wat hooi op zijn vork. ‘De Dag Van Vandaag’ is een actualiteitsquiz in de zuiverste zin van het woord. Kandidaten krijgen vragen voorgeschoteld over de nieuwsfeiten van dezelfde dag. Dat houdt in dat hij ’s morgens en ’s middags de vragen opstelt die ’s avonds aan de kandidaten gesteld gaan worden.

“Ik heb nog meegewerkt aan quizzen als ‘De Pappenheimers’ en ‘Switch’, daar kon je over elke vraag een maand nadenken. Dat gaat nu niet. Het kan ook enkel gaan over het nieuws van de dag. Nu ja, nieuws… we zijn in de eerste plaats een entertainmentprogramma. Een BV die zijn hond op Instagram zet, is ook actualiteit”, grapt Cannaerts.

Showbizznieuws 24/7