12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Annemie Struyf na echtscheiding: “ik heb diep gezeten”

© VRT/Eén

Annemie Struyf was veertig jaar samen met de vader van haar kinderen. “Hij was al mijn lief voor ik in Leuven ging studeren”, vertelt Annemie in Dag Allemaal. “We zijn veertig jaar samen gebleven, ik beschouw ons gedeelde verleden dan ook niet als een ‘mislukt’ huwelijk. Hoeveel relaties duren veertig jaar?” spreekt Annemie Struyf klare taal.

“Dat huwelijk is gedaan, maar je kan die vele jaren samen toch niet uitwissen als een enorme vergissing? Ik raad mijn eigen kinderen wel aan om de wereld eerst wat te verkennen en een paar relaties ‘uit te proberen’”, vertelt Annemie in het weekblad.

Toch heeft Annemie Struyf erg afgezien van haar echtscheiding: “Na mijn echtscheiding zat ik diep”, geeft Annemie toe. “Ik vroeg aan iemand die ook zo’n breuk had meegemaakt: ‘Hoelang duurt het voor je daarvan gerecupereerd bent?’t Ze antwoordde: ‘Vijf jaar.’”

Annemie Struyf geeft toe dat ze toen wel even moest slikken. “Dan ben ik 60 voor ik weer op mijn benen sta! Dat kan niet, dat mag niet. Daarvoor is het leven te kort”, klonk het vastberaden bij Annemie Struyf.

Showbizznieuws 24/7