11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 september 2022

Andrei Lugovski: “Ik laat me niet leiden door mijn angst”

Foto: VTM

Ondertussen is het al meer dan 3 jaar geleden dat ‘Idool’-kandidaat Andrei Lugovski werd vergiftigd. De dader is nog steeds niet gevat. Het Brugse parket wou Andrei’s zaak afsluiten, tot bleek dat een Nederlandse vrouw uit z’n entourage ook vergiftigd was. Andrei kreeg nieuwe hoop en hoopt dat de daders toch ooit gevat worden. Ondertussen is Andrei nog steeds herstellende en staat hij weer positief in het leven.

“Het gaat elke dag beter. Volgens de artsen moet ik elke dag rustig revalideren, al hoeft dat niet in het ziekenhuis. Momenteel is het nog altijd moeilijk om mensen te herkennen door mijn oog-problemen. Ik kan geen bril of lenzen dragen, want mijn ogen moeten nog herstellen. Ook heb ik last van mijn spieren. Die moet ik verder trainen, want stappen lukt wel, maar lopen kan ik nog steeds niet”, licht Andrei zijn gezondheid toe in Dag Allemaal.

Ondertussen heeft Andrei er al enkele optredens opzitten, maar de angst om niet toonvast te zingen, zit er bij Andrei goed in. “Maar ik laat me niet leiden door angst. Al moet ik wel leren leven met de pijn. Ik put wel kracht uit de optredens en mijn fans. Volgens hen heb ik een groot doorzettingsvermogen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta”, aldus Andrei.

Showbizznieuws 24/7