14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Amber uit ‘Boer zkt Vrouw’: “Ik had nog nooit een relatie”

“Ach, het moet de juiste zijn, voor minder wil ik niet gaan”

Foto: VTM

Haar blonde lokken en blauwe ogen zullen al bij menig man opgevallen zijn, maar toch had de 22-jarige Amber uit ‘Boer zkt Vrouw’ nog nooit een echte relatie. In Story geeft ze daarover wat meer uitleg.

De bevallige studente sociaal werk schreef zich afgelopen jaar in als kandidate voor het populaire datingprogramma en heeft daar alvast geen spijt van. Boer William heeft een paardenranch in Westerlo en dat gaf Amber de kans om een oude passie op te rakelen.

“Ik ben als kind opgegroeid met paarden, maar door mijn studies verdween die passie naar de achtergrond. Ik hou van de sfeer op een ranch en zou William graag vergezellen bij zijn rodeo-activiteiten. Dankzij William vond ik mijn liefde voor paarden terug, ik ben weer volop aan het paardrijden”, aldus Amber.

Over het feit dat ze nog nooit een relatie had, wil ze ook wat kwijt. “Mijn papa vraagt zich ook af waarom ik nog niemand ben tegengekomen”, lacht Amber. “Ach, het moet de juiste zijn, voor minder wil ik niet gaan.” Amber wil trouwens één ding duidelijk maken…

“Het is niet zo dat ik nog nooit intiem was, maar een echte relatie had ik nog nooit. Ik krijg nu veel berichten via Instagram, maar dat vind ik geen goede manier om iemand te leren kennen. Ik vind mezelf niet kieskeurig of moeilijk, maar als ik niet snel een klik heb, blijft het bij vriendschap”, besluit ze.

Showbizznieuws 24/7