Joris Hessels en Dominique Van Malder: “Onze band is nog hechter”

ByLisa Paulussen

24 oktober 2024
Foto: VRT

Als tv-duo raakten Joris Hessels en Dominique Van Malder vooral bekend dankzij hun ontroerende programma ‘Radio Gaga’. Maar voortaan zullen ze wellicht ook altijd herinnerd blijven als Tik & Tok, de zotste kiekens van het vierde seizoen van ‘The Masked Singer’.

Voor hun deelname aan dit populaire VTM-programma hadden de twee echter al een tijdje niet meer samengewerkt. “We zagen elkaar privé nog regelmatig natuurlijk, en we waren al aan het spelen met vage plannen om nog eens iets samen te doen, dus de vraag kwam op het juiste moment”, klinkt het in Story.

“We waren al heel close, maar onze band is hierdoor toch nog hechter geworden”, zeggen de twee. “De goesting om samen onze schouders onder enkele projecten te zetten is dan ook weer alomtegenwoordig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.