Laura Tesoro: “Megadankbaar!”

ByLisa Paulussen

27 oktober 2024
Foto: Peter De Smedt

Volgens haar vroegere platenbaas zou Laura Tesoro al veel velder staan in haar muzikale carrière als ze andere keuzes had gemaakt. Iets wat Laura tot op zekere hoogte ook beaamt. Bovendien begrijpt ze ook dat haar vroegere platenbaas zegt dat haar job als presentatrice een vloek én een zegen tegelijk is.

“Tv is mijn broodwinning. Er zijn momenten dat alles samenkomt, zoals in ‘Tien Om Te Zien’ en ‘Liefde Voor Muziek’, maar verder staat mijn muziekcarrière los van wat ik bij VTM doe”, benadrukt ze in Dag Allemaal.

“Er is een overlap, maar ook een ander publiek. Dat maakt het iets moeilijker, omdat de twee niet perfect aansluiten bij elkaar. Maar één ding is zeker: ik ben supertrots en megadankbaar dat VTM al tien jaar in mij gelooft”, besluit Laura.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.