Kim Van Oncen: “Je moet al eens iets laten vallen”

ByLisa Paulussen

20 oktober 2024
Foto: VRT

Kim Van Oncen is een bezige bij en een hardwerkende vrouw. Ze runt een eigen supermarkt, heeft verschillende acteeropdrachten en heeft ook nog eens een gezin. Het lijkt bijna onmogelijk om een goeie balans te vinden tussen werk en privé.

“Ik probeer die balans te vinden op dezelfde manier als voor elke andere mama die werkt. Je moet altijd goed plannen en organiseren of je nu in een woonzorgcentrum, bij de post of de gemeente werkt. Je moet verschillende balletjes in de lucht kunnen houden. Dat hoort er nu eenmaal bij als je in een modern gezin met twee gaat werken. Goed communiceren als koppel is dan de basis”, zegt ze in Primo.

Kim heeft gelukkig veel hulp van haar man Niels De Jonck. Zij bekijken alles van week tot week hoe ze het moeten aanpakken. En dan zien ze wel waar ze uitkomen.

“We proberen zoveel mogelijk tijd te maken om thuis te zijn. Dan moet je al eens wat dingen laten vallen om het gezin op de eerste plaats te laten komen. Ik heb niet de indruk dat er meer op mijn schouders rust dan vroeger.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.