Stan Van Samang: “Ik was gesterkt door haar”

ByLisa Paulussen

22 oktober 2024
Foto: Showbizznieuws247.be

Toen Stan Van Samang en zijn partner Barbara besloten dat ze kinderen wilden, beseften ze ook heel goed dat er iemand in hun leven zou komen die ze allebei liever zouden zien, dan elkaar.

Zoon Lenny werd al snel geboren, maar het werd geen droombaby zoals veel ouders zichzelf toewensen. Integendeel, het verliep met Lenny allemaal heel moeizaam en het begon te wegen op de beide ouders.

“Toen we besloten dat we nog een tweede kind wilden, vroeg de psychiater heel voorzichtig of we ook nog een derde kind wilden. Pas toen we zeiden dat het goed was zo, leek hij heel opgelucht te zijn”, lacht Stan in de podcast ‘Als De Muren Konden Praten’.

Het gezin van Samang is compleet nu en er hoeft geen derde kindje meer bij. En Stan moet eerlijk toegeven dat hij schrik heeft gehad om het allemaal te verliezen.

“Ja, heel erg, heel concreet. Ik ga er niet te diep op in gaan, maar er is een moment geweest waarop de grond onder mijn voeten wegzakte. Het verhaal van de catfishing. Daar kunt ge niet snel over gaan. Mijn madam zei toen: ‘Ge moet dat niet alleen doen’. Ik was gesterkt door mijn madam die ik heel graag zie en die ik hel mijn leven graag zal blijven zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.