Josje Huisman: “Misschien moet ik hieraan vasthouden”

ByLisa Paulussen

21 oktober 2024
Foto: VTM

Dat Josje Huisman vroeger niet om een stunt meer of minder verlegen zat, bewees ze door in een doorschijnende jurk naar de première van ‘Allemaal Familie’ te komen. Onder die jurk droeg ze alleen tepelplakkers.

Mocht Josje nu mogen kiezen, dan zou ze dat niet nog een keertje doen. Maar toen voelde ze zich daar echt goed in.

“Ik was net op reis geweest naar Rio de Janeiro. Daar zijn mensen zo comfortabel met hun lichaam, iedereen loopt er rond in een stringbikini. Ik zat nog helemaal in die vibe. Nee, daar zou je me nu niet meer snel in zien”, zegt ze nu in Gazet van Antwerpen.

Een specifieke stijl heeft Josje niet. Althans ze kan er zelf niet echt een naam op plakken. Maar het is wel een pak ingetogener dan vroeger.

“Onlangs zat ik heel erg in de clean girl aesthetic. Dan droeg ik simpele maar elegante outfits in kleuren als zwart, grijs, beige. Toen dacht ik: dit is het. Misschien moet ik hieraan vasthouden, dit is weinig gedoe, altijd duidelijk. Maar dat hou ik gewoon niet vol. Saai! Ik hou te veel van een kleurrijke uitspatting of een tulen rok hier en daar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.