Karlien (Blind Getrouwd): “Het blijft aanwezig, ondanks alles”

ByLisa Paulussen

19 oktober 2024
Foto: VTM

Je leest wel eens vaker dat kandidaten van ‘Blind Getrouwd’ vroeger heel hard met zichzelf hebben gestruggled en dat hun zelf-liefde lange tijd op een laag pitje heeft gestaan.

“Ik werkte daar de afgelopen twee jaar enorm hard aan. In mijn vorige relatie cijferde ik mezelf iets te vaak weg omdat ik een heel empathisch persoon ben. Mijn valkuil is dat ik er alles aan doe om iemand anders gelukkig te maken, waardoor ik mezelf daarin verlies. Toen ik weer single was, zette ik mezelf weer op de eerste plaats”, blikt ze terug in Flair.

En ook de struggles rond bepaalde complexen, daar weet Karlien alles van. Al is dat natuurlijk nergens voor nodig.

“Ik ben zeker niet mollig, maar heb net als veel vrouwen een klein buikje. Ik mag nog zoveel sporten, dat blijft aanwezig. Ik erger me er soms aan wanneer ik iets nauwsluitends aantrek of een bikini draag, maar ik weiger mijn ijsjes daarvoor te laten vallen. Liever nog een bolletje chocolade dan een platte buik”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.