Ruth Beeckmans: “Dat heeft ze duidelijk van mij”

ByLisa Paulussen

18 oktober 2024
Ruth BeeckmansFoto: DPG MediaRuth Beeckmans

Ruth Beeckmans heeft geluk met haar twee dochters Charlie-Sue en Cobey-Mae. Ondanks dat het niet altijd voordelen heeft, accepteren ze toch dat hun mama bekend is. Al zal Charlie-Sue het ook niet laten om eens een opmerking te maken.

“Dat juich ik alleen maar toe. Ze weet hoe ze zich moet gedragen, maar ze durft ook op te komen voor wat ze vindt of zegt. Daardoor komt ze soms in de problemen, maar als ik dan de situatie hoor, denk ik: that’s my girl. Het dominante en haantje-de-voorste heeft ze van mij. Cobey-Mae is een stuk gereserveerder en meer verlegen. Misschien omdat ze nog klein is”, zegt Ruth in Story.

Ruth herkent zichzelf vaak in haar oudste dochter. Zeker als Charlie-Sue streng is tegenover haar kleine zusje.

“Soms heb ik de indruk dat ze haar mee wil opvoeden, als een tweede moeder. Als de jongste iets kapotmaakt waar Charlie-Sue nog mee gespeeld heeft, kan ze zeggen: ‘Ik heb dat zo lang gehad en nu speel jij er één keer mee en is het stuk.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.