Bart Appeltans: “Je kan er nu eenmaal niet veel aandoen”

ByLisa Paulussen

16 oktober 2024
Foto: VTM

Een BV die goed in zijn vel zit, straalt dat ook uit naar de mensen die naar hen kijken op televisie. Bart Appeltans heeft gelukkig veel zelfliefde, al zijn er hier en daar wel dingetjes die hij liever anders had gezien.

“Ik denk af en toe dat ik een paar kilootjes mag afvallen. Maar voor de rest ben ik eigenlijk wel tevreden met hoe ik eruitzie en vooral met wie ik ben als persoon. Ik zal er sneller van wakker liggen als ik onbedoeld wat bruter was tegen iemand, dan wanneer ik wallen heb of mijn outfit op niks trekt. Ik hecht zelf namelijk ook veel belang aan hoe mensen met anderen omgaan”, zegt hij in Flair.

Echte grote complexen heeft Bart niet over zijn uiterlijk. Hij vindt het zelf in elk geval goed meevallen. Al valt er vaak aan die complexen weinig te veranderen.

“Je kan nu eenmaal niet veel doen aan hoe je eruitziet en je moet zorgen dat je gelukkig bent met jezelf. Zo schoor ik op een bepaald moment mijn haar af omdat het begon uit te vallen. Nu krijg ik vaak complimentjes over die kale knikker. Mensen zeggen dat ik een karakterkop heb.’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.