Kathleen Aerts: “Daarvoor zou ik niet terug verhuizen”

ByLisa Paulussen

14 oktober 2024
Foto: VTM

Niks is zo belangrijk in het leven van Kathleen Aerts als haar zonen Jay en Lewis. Haar kleine jongens worden heel snel groot en Lewis mocht onlangs alleen terugvliegen van België naar Zuid-Afrika.

“Hij had daar een hockeytoernooi dat hij niet wou missen. Als mama was ’t een overwinning om hem los te laten. Maar hij vond dat geweldig. Mijn zonen spreken er al over om in Amerika te gaan studeren”, lacht Kathleen in Dag Allemaal.

Maar Amerika dat is pas voor de toekomst. Ondertussen speelt hun leven zich vooral af in Zuid-Afrika en dat blijft ook nog eventjes zo.

“’Ze spelen vier keer per week voetbal, maar in Zuid-Afrika leeft dat minder dan hier. Ze hebben dus al gezegd: ‘Mama, als er ooit een kans is om bij een Belgische ploeg te voetballen, dan gaan we terug…’ ‘Wacht tot je 16 bent’, zei ik. Maar ik denk niet ik daarvoor terug naar hier zou verhuizen, terugkeren is moeilijk eenmaal je een leven in Zuid-Afrika gewend bent.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.