Christoff: “Dat heb ik toch in een kluis gestoken”

ByLisa Paulussen

13 oktober 2024
Foto: Wim Dezutter

Ene Linda zal nu toch twee keer nadenken voor ze een reactie plaatst op social media en zeker op de pagina van zanger Christoff. Nadat ze een reactie had gegeven op zijn fanpagina op Facebook kreeg ze een stortvloed aan reacties over zich heen.

De reactie kwam hard aan bij Christoff, zeker omdat de reactie werd gegeven naar aanleiding van één van zijn mooiste momenten uit zijn carrière: zingen voor de paus. Maar hij probeert zich toch op te trekken aan dat mooie moment.

“Ongeacht of je voor of tegen de kerk of de paus bent, het was uniek. Je weet dat heel Vlaanderen en een deel van de wereld meekijkt. En die paternoster die ik kreeg, zit in z’n mooie rode doosje in de kluis”, vertelt Christoff in Dag Allemaal.

Christoff kreeg na zijn optreden een paternoster overhandigd door de paus en weet al wat hij er later mee zal doen.

“Ooit zal die voor m’n petekind Lisa-Marie zijn, ik hoop dat ze dat apprecieert. Die paternoster is misschien niet veel waard, maar dit is een geschenk dat je nooit gaat kunnen kopen, omdat ik dat echt uit de handen van de paus heb gekregen. Ik spaar paternosters. Van overal waar ik ga, breng ik er een mee. Maar deze is toch veruit de speciaalste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.