Bart van Big Brother: “Cordon sanitaire zál breken”

Foto: VTM

Bart Van Opstal, beter bekend als ‘Bart van ‘Big Brother’’ gelooft dat hij als kandidaat-burgemeester voor Vlaams Belang in Olen het cordon sanitaire kan breken. Dat laat hij duidelijk verstaan in een gesprek met Humo.

“Ik krijg toch veel knipogen op de markt”, lacht Bart. “En als ik ergens mijn tanden in zet, geef ik niet af. “Bovendien hebben wij en de N-VA in juni samen meer dan 50 procent gehaald. En in mijn programma staat niks onoverkomelijks, dus ik zou niet weten waarom de Olenaar zo’n rechts bestuur niet gegund zou zijn.”

“Bart De Wever beweert dat die vraag niet in zijn afdelingen leeft, maar dan kent hij zijn eigen partij niet. Het wordt tijd dat De Wever de wil van de kiezer respecteert. Het cordon zál breken, dankzij een moedige N-VA-afdeling of een lokale partij die niet hoeft te buigen voor de dictaten uit Brussel”, is Bart overtuigd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.