Luc Appermont: “Alleen dat heeft mij toen overhaald”

ByLisa Paulussen

8 oktober 2024
Foto: Showbizznieuws247

Luc Appermont begon zijn carrière ooit bij de openbare omroep en maakte in 1990 de overstap naar VTM. Op de commerciële zender mocht hij er de dagelijkse quiz ‘Waagstuk’ presenteren.

“Persoonlijk ging ik door de hel. Ik ben immers een loyale soldaat en moest plots de deur sluiten van het instituut waar ik alles had geleerd en ontelbare kansen had gekregen. Op een zaterdagmiddag heb ik mijn drie bazen – in hiërarchische volgorde – persoonlijk op de hoogte gebracht bij hen thuis”, zegt hij in Primo.

Er werd natuurlijk gezegd dat Luc de overstap alleen maar maakte voor het geld, maar dat was niet de voornaamste reden. Al was het financieel gezien we een verbetering.

“Ik kan in eer en geweten zeggen dat het aanbod van twee nieuwe programma’s – de talkshow ‘Luc’ en ‘Waagstuk’ – mij overhaald hebben om het aanbod aan te nemen. Na zeventien jaar als omroeper was ik ook toe aan een nieuwe uitdaging.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.