Ingeborg: “Er gebeurde toen iets gruwelijk”

ByLisa Paulussen

7 oktober 2024
Foto: VTM

Niet alles was zo positief aan haar deelname aan ‘De Verraders’. Door het programma en enkele deelnemers is Ingeborg namelijk terug beginnen roken.

De schuldige? Hans Otten. Hij was haar leverancier gedurende het programma. Waarom Ingeborg terug begon te roken, vertelt ze in Primo.

“Op een bepaald moment gebeurde iets gruwelijks waardoor ik daar enorme behoefte aan kreeg. Ik herinner me nog van de jaren 90 op welke momenten ik naar nicotine snakte. Als je een draak voelt komen, hoort daar rook bij. Het is ironisch dat ik, toen ik aan het kasteel arriveerde, nog een opmerking maakte over hoeveel deelnemers in het programma rookten. Een paar dagen later vroeg ik Hans om een sigaret. Na de opnames ben ik meteen weer gestopt.”

Veel tijd voor vrije tijd was er niet, en dus ook niet voor ontspanning. Toch probeerde Ingeborg altijd tijdig in haar bed te liggen. Een goede nachtrust is erg essentieel.

“Zodra de verraders naar de torenkamer gingen, weerklonk luide muziek. Om weer tot rust te komen, mediteerde ik. Net nadat ik weer in slaap gevallen was, begon ‘Engelbewaarder’ van Marco Schuitmaker hard te spelen om de verraders ongemerkt weer naar hun kamer te laten gaan. Mijn bioritme werd op de proef gesteld en mijn nachten waren extreem onderbroken. Dat is niet goed voor je welzijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.