Kat Kerkhofs: “Ik ben niet te veel bezig met de toekomst”

ByLisa Paulussen

14 oktober 2024
Foto: VTM

‘Over De Oceaan’ is een groot, bijzonder avontuur, waar momenten van rust zeldzaam zijn. Maar als er toch eens rustige momenten waren, dan dacht Kat Kerkhofs heel veel aan haar overleden vader.

“Na twintig jaar dacht ik dat ik zijn dood al lang had verwerkt. Maar ineens zat ik niet meer in de rush van het dagelijkse leven en werd het verlies weer heel tastbaar. Er waren er nog aan boord die geliefden verloren hadden, dus we konden daar gelukkig goed over babbelen”, zegt Kat in Dag Allemaal.

Maar ook de toekomst spookte vaak door de gedachten van Kat. Zo is het nog even afwachten wat haar man Dries Mertens zal doen als zijn voetbalcarrière is afgelopen.

“We zitten op het einde, hé. Maar het einde is nooit helemaal het einde bij Dries, want hij ging dit jaar al stoppen. Om heel eerlijk te zijn heb ik een beetje geleerd in dit voetballeven om niet al te veel met de toekomst bezig te zijn, dat heeft toch geen zin. Maar natuurlijk, ik heb wel mijn dromen en mijn ambities. Dat heb ik ook altijd gezegd: ik wil nog van alles doen als ik weer in België ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.