Cyra Gwynth: “Het was vooral wennen aan het Vlaams”

ByLisa Paulussen

10 oktober 2024
Foto: VTM

Wie het hart zal willen veroveren van Cyra Gwynth, zal zijn best moeten doen. Haar werk komt voor Cyra op de eerste plaats en tijd voor een relatie heeft ze niet. Maar als er iemand op haar pad komt, staat ze er zeker voor open.

“Of dat nu iemand met een 9-tot-5-baan is, of iemand uit de creatieve sector, dat maakt niet uit. Zolang er maar een klik is. Ik ben best een moeilijke, ik heb niet zo snel romantische gevoelens voor iemand. Sinds ik alleen woon, heb ik genoeg aan mezelf…”, lacht ze in Dag Allemaal.

Maar Cyra ziet zichzelf nog niet meteen snel samenwonen met iemand. Ze brandt van de ambities en heeft nog zoveel dromen en reizen. Vooral ligt haar focus dan ook vooral op ‘Familie’.

“Het was vooral wennen aan het Vlaams op de set. Met m’n vrienden praat ik most of the time Engels en op de Filipijnen spreek ik alleen maar Engels. Als kind hoorde ik verschillende talen door elkaar: Engels thuis, Nederlands en Frans op school… Voor mijn rol moest ik die wirwar van talen loslaten, en dat was lastig. Gelukkig mag Yoko er af en toe een Engels woordje tussengooien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.