Celine Van Ouytsel: “Ik was een makkelijk doelwit”

Foto: VTM

Celine Van Ouytsel is altijd al populair geweest op Instagram. Ook toen ze nog niet verkozen was als Miss België kon ze rekenen op zo’n 60.000 volgers. Dat zorgde er ook voor dat ze in het begin serieus onder vuur kwam te liggen.

“Daar kreeg ik veel commentaar op, ook van andere kandidates. Terwijl ik niks verkeerds deed: ik had gewoon veel volgers, meer niet. Op school kreeg ik daar ook al mee te maken, in het vijfde middelbaar. Niemand anders kende Instagram, het woord ‘influencer’ was amper bekend. Ik was toen al met mode en schrijven bezig en maakte een blog. En ik zette foto’s op Instagram. Ook dat leverde commentaar op”, zegt Celine in Het Nieuwsblad.

Celine is knap en lijkt alles te hebben om het populaire meisje van de school te zijn. Toch kreeg ze de eerste twee jaar in het middelbaar te maken met pesterijen.

“Ik was in die tijd echt een klein, mager meisje dat nog met de barbies speelde. Ik ging niet graag naar de les lichamelijke opvoeding, durfde geen badpak aan te doen voor de zwemles. Allemaal omdat ik commentaar kreeg. Ik was ook heel stil en braaf, dat is al genoeg om een doelwit te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.