Celine Van Ouytsel: “Dat was echt nodig”

Foto: VTM

De volgers van Celine Van Ouytsel zullen ongetwijfeld af en toe wel eens jaloers zijn op het leven dat de gewezen Miss maakt. Ze lijkt vaak in het buitenland te vertoeven en lijkt de ene reis na de andere te maken. Maar hoe betaalt ze dat allemaal?

“Ik werk dit jaar samen met ­Corendon. Als zij een vakantie betalen, zet ik dat er netjes bij. Maar kijk maar naar mijn foto’s: het grootste deel is gewoon van mezelf. Ik krijg veel aanbiedingen, maar ik sla veel af. Ik zeg alleen ja op wat bij mij past. De mensen zijn niet dom: als je voor om het even wat reclame maakt, haken ze af”, zegt Celine in Het Nieuwsblad.

En als Celine op vakantie is, dan post ze natuurlijk graag foto’s op Instagram. Al blijven die behoorlijk zedig. En aan de onaangename voorstellen te zien, willen haar mannelijke volgers wel wat meer zien.

“Maar sinds een tijdje kun je op Instagram filters instellen. Ik heb een hele lijst van ‘niet zedige’ woorden ingegeven. Als mensen mij via Instagram een bericht sturen met zo’n woord in, raken ze niet tot bij mij. Dat helpt echt. En het was ook nodig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.