Christoff: “Dat is niet zo gek”

ByLisa Paulussen

8 oktober 2024
Foto: VTM

Niks zo belangrijk dan liefde, dat geldt ook voor Christoff. Maar wat zorgt er bij de zanger voor dat liefde kan blijven duren. Daarover hoeft hij niet lang na te denken. Liefde moet vooral onvoorwaardelijk zijn.

“En dat er geen onderlinge concurrentie of geen competitie is. Ik heb relaties gehad van acht jaar, van twee jaar en de laatste, met Ritchie, duurde zeven jaar, maar ze is helaas op de klippen gelopen. We zijn geen koppel meer. De liefde: dat is investeren, elke dag opnieuw. En jezelf blijven heruitvinden”, zegt Christoff in Het Laatste Nieuws.

Toch stelt Christoff zich vaak de vrraag of mensen wel gemaakt zijn om een levenlang samen te blijven.

“Ik denk het niet. We veranderen, ons karakter evolueert, we schaven onze levensvisie bij, en dan is het niet gek dat we uit elkaar groeien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.