Christoff: “Ik krijg daar veel voldoening van”

ByLisa Paulussen

5 oktober 2024
Foto: Wim Dezutter

Christoff heeft al veel van zijn dromen werkelijkheid zien worden, maar hij koestert nog altijd één grote droom. Hij wil graag concerten spelen met zijn eigen band en crew, zoals hij nu al doet tijdens zijn kerstconcerten.

“Dan weet ik: ik ben veilig, de klank is goed, alles is geregeld, de muzikanten zijn top, de mensen in de zaal zitten hier speciaal voor mij. Dus welke dromen ik zou willen waarmaken? Graag nog heel veel van dat soort concerten”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Maar er is nog een grote droom die hij wil verwezenlijken. Hij wil graag wat meer vrijwilligerswerk uitvoeren.

“Ik doe veel palliatieve bezoeken en ik krijg daar superveel voldoening van. Zoveel miserie. En dan toch nog een glimlach op die gezichten kunnen toveren, dat is mooi. ‘Ge zijt altijd naar mij komen kijken’, zeg ik bij het binnenkomen, ‘nu kom ik eens kijken naar u.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.