Christoff: “Blij dat me dat niet overkomen is”

ByLisa Paulussen

2 oktober 2024

Christoff en zijn zus Lindsay hebben altijd een goede jeugd gehad. Maar toch is het zijn mama die een groot deel van zijn leven heeft bepaald en waar hij nog elke dag dankbaar voor is.

“Ik was vijftien toen ik begon te zingen en een wereld binnenstapte waar wij thuis niets van kenden. Al snel kwamen er haaien op mij af, maar mama zei: ‘Niks van, we gaan dat zelf doen, en als hij achttien is, zien we wel.’ Elk weekend ging ik zingen, en soms was ik daar eigenlijk te moe voor, maar dan zei ze: ‘Komaan, doordoen!’ en lukte het weer”, vertelt Christoff in Het Laatste Nieuws.

De mama van Christoff ging overal mee naartoe en stond liefdevol voor haar zoon te supporteren aan de zijlang. Maar ze was ook streng. Na elk optreden zei ze eerlijk wat er allemaal beter kon.

“Ze was zuinig met complimenten en dat heeft me gemaakt tot iemand die – nog altijd – veel bevestiging zoekt bij andere mensen. Anderzijds: ik heb in de showbizz voorbeelden gezien van mensen die thuis aanbeden werden als een ster en naast hun schoenen gingen lopen. Ik ben blij dat me dat niet overkomen is. Thuis, aan de keukentafel, was ik gewoon Christoff. Voetjes op de grond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.