Simen (Blind Getrouwd): “Mijn zelfliefde stond op een laag pitje”

Foto: VTM

Simen werd in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Larissa. Zij lijkt op papier alles te hebben wat Simen zoek in een vrouw. En gelukkig zijn er geen rode vlaggen waar Simen op kan afknappen.

“Ik hou absoluut niet van narcistische mensen. Als iemand alleen over zichzelf babbelt, haak ik af”, zegt hij in Flair.

Wat ook niet onbelangrijk is binnen een relatie is self-love. En gelukkig valt dat bij Simen tegenwoordig reuzegoed mee.

“In de afgelopen twee jaar na mijn breuk stond mijn zelfliefde op een heel laag pitje. Ik voelde me nooit goed genoeg voor iemand en ik had totaal geen zelfvertrouwen meer. Ik had daar intense gesprekken over met vrienden en mijn mama, en ik ging naar een psycholoog. Zij sleurden me erdoor, waardoor ik nu al een pak beter in m’n vel zit. Maar het blijft toch een werkpuntje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.