Erika Van Tielen: “Vrouwen laten zich zoveel aanpraten”

ByLisa Paulussen

30 september 2024
Foto: VTM

Het was een tijdje geleden dat we Erika Van Tielen op televisie zagen, maar nu lijken we niet meer om haar heen te kunnen. Ze is te zien in ‘Milo’ en ook in het derde seizoen van ‘2DEZIT’.

Erika begon ooit als ketnetwrapper en was een rolmodel voor vele jonge meisjes. Maar ook Erika had haar onzekere kantjes.

“Vroeger over mijn lengte en mijn gebrek aan vrouwelijke vormen. Maar nu eigenlijk over niets meer. Dat betekent niet dat ik mezelf altijd even mooi of fantastisch vind, maar het is energieverspilling om zo streng te zijn voor jezelf”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Erika vindt het heel erg dat zoveel vrouwen complexen hebben over hun lichaam. Daar zou dringend verandering in moeten komen.

“Vrouwen laten zich zoveel aanpraten, terwijl ze een prachtig en vooral gezond lichaam hebben. En de meeste mannen de zogenaamde ‘foutjes’ eigenlijk niet eens zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.