Christoff: “Mensen nemen mij dat in dank af”

ByLisa Paulussen

29 september 2024

In de showbizzwereld van Vlaanderen is het heel vaak een groot taboe om toe te geven dat iemand plastische chirurgie heeft laten uitvoeren of niet. Waarom het een taboe is, niemand die het echt kan zeggen.

Wie het niet onder stoelen of banken stekt en dat ook nooit heeft gedaan, is zanger Christoff. Hij komt er zelfs mee op televisie.

“De laatste keer dat ik mijn ogen liet opereren, ben ik daar zelfs mee op televisie geweest. Ik denk dat veel mensen het mij in dank afnemen”, vertelt hij in Billie.

Christoff was 26 toen hij voor de allereerste keer botox gebruikte. In het begin deed hij het vooral preventief en was hij ook blij met het resultaat.

“Maar op den duur herkende ik mijzelf niet meer. Mijn mimiek verdween. Het zag er vreemd uit als ik lachte. De druppel was dat ik tijdens mijn kerstconcerten, waar ik heel veel van mijzelf probeer in te leggen, mijn emoties nog amper kon tonen. Toen heb ik gezegd: Dit doe ik niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.