Jacotte Brokken: “Voor mij is dat de hel”

ByLisa Paulussen

27 september 2024
Foto: Showbizznieuws247.be

Vriendschap en liefde, we hebben het allemaal nodig in ons leven. Maar wat Jacotte Brokken ook belangrijk vindt is lichamelijkheid.

Vooral met haar ouders en haar man Tom vindt ze dat heel erg belangrijk. Maar ze heeft ook een grens wat betreft die lichamelijkheid.

“Hoe verder af van mijn man en ouders, richting vrienden en kennissen, hoe harder het mindert. Soms weet ik het ook gewoon niet goed. Weer die regels hé, in een gezelschap. Kussen of niet?”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Jacotte is een grote fan van ‘De Verraders’ en daar ziet ze bijvoorbeeld hoe iedereen elkaar elke ochtend kust aan het ontbijt. In het begin zijn ze met twintig en dan kust iedereen elkaar.

“Voor mij: de hel! Kom toch gewoon binnen en zet u neer, zeg. Al heb ik, recent nog, bij het maken van de podcast ook wel gevoeld hoeveel deugd lichamelijkheid kan doen. Sommige van die therapiesessies waren intens, en dan kon het al eens helpen om achteraf door de ploeg vastgepakt te worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.