Dina Tersago: “Ik vond het lastig om op mijn hoede te zijn”

ByLisa Paulussen

25 september 2024
Foto: VTM

Voor de deelname van Dina Tersago aan ‘The Masked Singer’ moeten we al terug naar het allereerste seizoen. Tijdens dat eerste seizoen werd de kandidaten heel erg op het hard gedrukt dat ze niks mochten uitlekken.

“Qua geheimhouding ben ik niet heel erg op de proef gesteld omdat ik er niet heel lang in zat. Maar het was leuk om de mensen die eerste weken te horen speculeren. Mijn man was op de hoogte, maar mijn kinderen en inwonende schoonouders niet”, blikt ze terug in Het Laatste Nieuws.

Dina leidde hen om de tuin door te zeggen dat ze ging werken. Zij stelden er ook geen verdere vragen bij. Ook niet toen ze constant in huis aan het zingen was.

“Mijn schoonmoeder zei dat ze het wel leuk vond en dat ik vaker moest zingen. Ik vind het vooral lastig dat ik constant op mijn hoede moest zijn en had schrik om mijn mond voorbij te praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.