Herman Verbruggen: “Ze was helemaal in shock”

ByLisa Paulussen

24 september 2024
Herman VerbruggenFoto: PhotoNewsHerman Verbruggen

Een grote verrassing tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ was Herman Verbruggen in het pak van Skiwi. Nog nooit was een kandidaat zo ontgoocheld omdat hij er na de eerste aflevering al uit lag.

“Als ik ergens aan meedoe, smijt ik me helemaal en is mijn engagement grenzeloos. Vandaar dat mijn exit als een emotionele ramp aanvoelde. Ik weet dat ik geen zanger ben en ik wil dat ook niet worden”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Herman wilde het natuurlijk veel verder schoppen, maar het mocht helaas niet zijn. Veel over hem hebben de Vlamingen dus niet kunnen speculeren.

“Mijn nichtje is een grote fan van het programma en kwam bij ons kijken. Maar ze had me niet herkend. Ze was in shock toen ik mijn masker afzette. Met de geheimhoudingsplicht had ik geen probleem, het is een belangrijk onderdeel. Het lijkt er soms wat over, maar het is wel spannend om daar deel van uit te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.